info@vilamu.com 973 47 30 61

Serveis

Atenció personalitzada

Som una petita-mitjana empresa i el tracte que s’intenta donar sempre és el més humà i professional possible. Sempre busquem la solució més adient per a cada client. La satisfacció del nostre client és la millor conquesta.

Primeres marques

Disposem i gaudim de les millors marques del mercat en cada una de les families que tenim. Creiem en cada una de les fàbriques que nosaltres representem. Hi tenim plena confiança.

Stock permanent

Tenim sempre Stock de la gran majoria d’articles necessaris per la construcció. I si fa falta algun article que en aquell moment no tenim, la fem arribar en el menor temps possible.

Transport de mercaderies

Exercim el servei de transport a domicili, tenint una àmplia ruta de poblacions amb transport setmanal, aprofitant sinergies i sempre evitant si es pot el cost del transport.

Servei de Grua

Si es necessita també disposem del servei de camió grua.

Pressupost sense compromís

Faltaria més, és el nostre deure. Pressupostem sense compromís amb la màxima il·lusió d’aconseguir-li la millor relació qualitat-preu.

Aparcament gratuït

Disposem de zona pròpia d’aparcament, tant com una àmplia zona de càrrega i descàrrega

Publicitat

Contínuament ens anunciem a la nostra pàgina de Facebook. Col·laborem amb un seguit de festes majors i altres festes locals. Som principal patrocinador de l’equip de Bàsquet Sènior Masculí de Torà.