info@vilamu.com 973 47 30 61

Nous porcelànics

Neolith by Thesize, Techlam by Levantina, Coverlam by Grespania o Dekton by Cosentino, són productes amb petites diferències entre si, però tots són catalogats com els nous porcelànics de gran format i gran resultat. Combinen la millor matèria primera amb la tecnologia més avançada. Un cop seleccionades les matèries primeres, passen per un procés de sinterització a més de 1200 º C. Com a resultat obtenim un porcelànic que posseeix una gran varietat d’aplicacions, i amb unes característiques tècniques sorprenents.

Són materials resistents als raigs ultraviolats emesos pel sol, pel que els colors no patiran cap tipus d’alteració amb el pas del temps, això els converteix en uns materials idonis per a espais exteriors que estan exposats al sol llargues hores al dia. A més aquests porcelànics, no permeten la filtració de líquids, són molt lleuger i són resistents al foc i a les altes temperatures. També són resistents als agents químics de productes de neteja i les rallades.

Aquests porcelànics, combinen diferents característiques tècniques que els hi aporten una infinitat de solucions en diferents espais, ja siguin interiors (taulells de cuina i bany, escales, paviments de sòls, etc.) com en exteriors (sòl , façanes , escales , revestiments de parets, etc.).

Neolith by Thesize es fabrica en gruixos de 20mm, 12mm, 6mm i 3mm. 

Dekton by Cosentino es fabrica en 20mm i 12mm.

Techlam by Levantina es fabrica en gruixos de 20mm, 12mm i 6mm.

Coverlam by Grespania es fabrica en gruixos de 20mm, 12mm i 10,5mm.

ABKStone by ABK Group es fabrica en 20mm i 12mm.