info@vilamu.com 973 47 30 61

Granits

El Granit es tracta d’una roca ígnia molt dura, d’aspecte cristal·lí i fàcil poliment. És un material molt dur, inflexible i d’alta resistència  a esforços i alteracions internes i externes. Aquestes grans prestacions fan que sigui el material més comú utilitzat en la construcció. És un material que es compon de minerals cristal·litzats formats en la profunditat de l’escorça terrestre. El Granit pot ser nacional o d’importació. La diferencia més notable entre uns i altres es podria dir que és el seu aspecte visual. El Nacional son més aviat xispejats. Els d’importació acostumen a tenir aigües i colors més diversos i menys comuns.

A part dels més populars, existeix la sèrie Naturamia by Levantina, on hi ha una àmplia varietat de productes nous menys vistos. També Cosentino té la seva sèrie anomenada Sensa.

El granit polit és molt popular per a taulells de cuina, degut a la gran durabilitat, qualitats estètiques, elegància i la seva escassa porositat impedint pràcticament l’absorció de líquids, fent fàcil la seva neteja.

El Granit és el material més utilitzat en la construcció. Tant en taulells de cuina, com en escales, ampits de finestra, banys, paviments, làpides, façanes…

El seu gruix és 20mm i 30mm.

Es pot trobar en diferents acabats: Tosquejat (Superfície llisa i mate); Polit (acabat llis, polit i brillant); Envellit (tractament químic d’abrasió, obtenint una textura rugosa però llisa i uniforme); Flamejat (s’aplica una font brusca de calor que donen al material una textura una mica rugosa i deixant-la molt vistosa i no uniforme).